Олимпиакос поднесе огромна сензация в първия мач срещу Астън Вила от 1/2-финалите в Лигата

...
Олимпиакос поднесе огромна сензация в първия мач срещу Астън Вила от 1/2-финалите в Лигата
Коментари Харесай

Олимпиакос постави на колене Астън Вила

Олимпиакос поднесе голяма сензация в първия мач против Астън Вила от 1/2-финалите в Лигата на конференциите. Гръцкият гранд реализира популярна победа с 4:2 на " Вила Парк " в Бирмингам и даде сериозна поръчка за класиране на финала в шампионата. Аюл Ел Кааби бе огромният воин за гостите, който осъществя хеттрик в 16-ата, 28-ата и 56-ата минута от дузпа. Четвъртото попадение пък реализира Сантиаго Хезе в 68-ата минута. За англичаните пък точни бяха Оли Уоткинс в 45-ата и Муса Диаби в 52-рата минута. В 84-тата минута пък Дъглас Луис пропусна и дузпа. Така " виланите ", които бяха считани за огромния любимец в шампионата, са сложени на колене и ще би трябвало да създадат нещо особено в реванша след седмица, в случай че не желаят да се сбогуват с конкуренцията на крачка от фантазията.

Унай Емери излезе в този мач с Оли Уоткинс и Леон Бейли на върха на офанзивата. Муса Диаби и Морган Роджърс оперираха на двете крила, а Джон Макгин и Дъглас Луис бяха двойката опорни халфове, предава Спортал. 

Хосе Луис Мендилибар пък бе избрал да стартира с Аюб Ел Кааби на върха на офанзивата и Даниел Поденс и Костас Фортунис зад гърба му. Шикиньо, Сантяго Езе и Висенте Ибора пък бяха триото в средата на терена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР